ГОЛОВНА НОВИНИ Звернення директора ТСР в Україні О.Чмута до слухачів

Звернення директора ТСР в Україні О.Чмута до слухачів

0 856
Мир дому вашому, дорогі брати і сестри!
Маю за обов’язок, у цей нелегкий час, звернутися до всіх  слухачів, щоб висловити нашу позицію як християн стосовно того, що відбувається в Україні. Ми отримуємо багато  телефонних дзвінків від наших братів та сестер з проханням якось прокоментувати останні події і порадити, як саме ми повинні поводитися у цей час.

   Друзі мої найкращі, універсальні поради залишає для нас Боже Слово на всі віки. Ісус Христос в Євангелії від Матвія, 4 розділі, 9 вірші залишив нам такі слова: «Блаженні миротворці, бо вони синами Божими стануть».
   Що нам робити у цей важкий час? По-перше, бути миротворцями. Насамперед не стати жорстокими самим, а також бути здатними примирити між собою ворогів. Це нелегко. Але хто, крім християн, зможе зробити це? Далі, у цьому ж, 44 розділі, Христос каже: «Любіть ворогів своїх, благословляйте тих, хто вас проклинає, творіть добро тим, хто ненавидить вас, і моліться за тих, хто вас переслідує». Виявляється,  бути миротворцем непросто. І саме у ці дні наше практичне християнство може виявитися у наших справах. Коли ми будемо прощати і продовжувати любити тих, хто скривдив нас.
   По-друге, Біблія закликає нас «плакати з тими, хто плаче». Цими днями багато хто в Україні плаче. Плаче тому, що втратив когось із близьких, плаче тому, що важкопоранений, або просто боїться. Слово Боже закликає нас шукати таких людей, допомагати їм і втішати їх.
   Це також нелегке завдання…
   По-третє, Господь заповідає нам молитися. Молитися постійно і особливо у скрутних обставинах. Цей тиждень  євангельські церкви України оголосили Тижнем посту і молитви. Виберіть  день, у  який ваша церква матиме максимальну можливість долучення усіх братів та сестер до посту та молитви і моліться за такі потреби:
1. За богошукання і пробудження в українському народі. Щоб у цих складних умовах люди зверталися до Бога і прислухалися до Його заповідей.
2. За мир і злагоду між усіма жителями України.
3. За стабілізацію ситуації в Автономній республіці Крим.
4. Щоб Бог не допустив військового протистояння в Автономній республіці Крим.
5. За майбутнє керівництво нашої держави – за обрання богобоязливих посадовців на всіх рівнях.
6. За представників теперішньої перехідної влади, щоби вони були керовані нічим іншим, як мудрістю і страхом Божим.
  Просимо кожного віруючого долучитися до загальноукраїнської молитви і посту за врегулювання кризи і за стабілізацію ситуації. Як християни і громадяни своєї країни, об’єднаймося у посилених  молитвах за припинення ворожнечі та насилля.
  У 2 Хронік 7:14 написано: «І впокоряться люди Мої, що над ними кличеться Ім’я Моє, і помоляться, і будуть шукати Ім’я Мого, і повернуть зо злих своїх доріг, то Я вислухаю з небес, і прощу їхній гріх, та й вилікую їхній Край!». І нехай благословить усіх вас Господь.
comments powered by HyperComments

ПОДІБНІ ЗАПИСИ