ГОЛОВНА НОВИНИ Святкове привiтання. Христос Воскрес!

Святкове привiтання. Христос Воскрес!

0 1931

Христос воскрес! Воістину воскрес!

«Якщо Христос не воскрес, тоді марна і проповідь наша, марна й віра ваша.  Ми виявляємося неправдивими свідками Бога, бо засвідчили проти Бога, що він воскресив Христа, якого не воскресив, оскільки мертві не встають». 1 Кор.15:14,15.

Роздумуючи над важливістю воскресіння Господа з мертвих, ми обов’язково дійдемо певних висновків, які так чи інакше формуватимуть  подальше життя.

Дивлячись на воскресіння Ісуса з погляду нашого служіння, ми доходимо висновку: якби Христос не воскрес, то все служіння ТрансСвітового Радіо не мало б абсолютно ніякого сенсу. Наші передачі були б повною нісенітницею. Не було б  потреби у відвідуванні церкви,  побожному житті, молитвах, читанні Біблії. Крім цього, якщо б Христос не воскрес, не було б надії на вічне життя й, взагалі, не існувало б змісту в житті. Такі хороші якості як любов, вірність, милосердя, терпіння втратили б свою актуальність. Життя на землі перетворилося б на суцільне пекло, без надії, без радості, без змісту.

Хоч як це прикро усвідомлювати, але переважна більшість  співвітчизників сьогодні живуть саме так: побожність сприймають як пережиток минулого, а від майбутнього не очікують нічого доброго. Це життя, у якому немає істини про воскресіння.

Але Христос воскрес!

Апостол Павло продовжує своє послання  словами: «Але тепер Христос воскрес із мертвих, — первісток серед покійних». 1 Кор.15:14.

Ось де наша надія та зміст життя – у воскресінні Господа нашого Ісуса Христа.

У світлі Христового воскресіння  мають сенс наші радіопередачі, проповідь Божого Слова, покаяння й життя у вірі.

Воскресіння Ісуса Христа має безпосередній стосунок до всіх трагічних подій, які останнім часом відбуваються в Україні. Навіть, якщо те, що коїться на сході, загрожує смертю багатьом із нас – смерть не може подолати воскресіння. Ми читаємо, що «як в Адамові вмирають усі, так у Христі всі оживуть. Кожний — за своїм порядком: первісток Христос, потім ті, що Христові під час його приходу». 1 Кор.15:22, 23.

 Є лише одна умова, за якої воскресіння Ісуса Христа стає дієвим у житті людини. Ця умова —  віра у воскреслого Христа й цілковита належність Йому.

Христос воскрес!

Він воістину воскрес!

Із повагою, працівники ТрансСвітового Радіо

comments powered by HyperComments

ПОДІБНІ ЗАПИСИ