ГОЛОВНА НОВИНИ Наші вороги

Наші вороги

У християн є вороги, яких потрібно нещадно знищувати. Наша боротьба полягає в перетворенні свого життя з тілесного на духовне, а це ніколи не дається легко. В людському єстві є те, що Божому святому доводиться знищувати, не звертаючи на це ніякої уваги, а є те, що потрібно знищувати силою — тією Божою силою, яку нам дає Дух Святий. У певних випадках нам не потрібно кидатися в бій, достатньо просто стояти – і ми побачимо спасіння Господнє. Але будь-яку теорію чи концепцію, яка ставить стіни проти пізнання Бога, необхідно рішуче знищувати, спираючись на Божу силу, а не на фізичні зусилля чи компроміси.
У нас є вороги, яких потрібно безумовно підкоряти Христу. Апостол Павло говорить, що усі свої плани ми беремо в полон, щоб змусити їх підкорятися Христу. В житті нашого Господа кожне починання підкорялося волі Небесного Отця. А люди часто своє перше почуття або враження зразу ж втілюють у життя замість того, щоб його полонити і підкорити Христу.
Розпізнати в собі наявність тілесного чи духовного бруду вам допоможе передача «Через Біблію до живого Бога». Слухайте випуск передачі 25 червня 2015р. о 21:00 на СХ 999 кГц, або паралельно на сайті ТСР – ON-LINE RADIO. Повтор програми наступного дня о 12:00 http://twr-ua.org/on-line-radio/

comments powered by HyperComments

ПОДІБНІ ЗАПИСИ

0 17

0 27