ГОЛОВНА НОВИНИ Дорогі українці, ми молимось про вас!

Дорогі українці, ми молимось про вас!

0 888

Щоб підтримати наш народ у розпал кризи та потрясінь, один із найдавніших партнерів ТСР, німецька місія ERF Medien, започаткувала унікальний проект. Вона збирає молитви про Україну від співробітників ТСР з усіх куточків світу, щоб поділитися ними з українськими християнами та власними прихильниками.

«Основна мета цього проекту полягає в тому, щоб слухачі та працівники студій в Україні дізналися про те, що всесвітня родина ТСР постійно молиться про них. Цим ми хочемо підбадьорити українців», — каже Торстен Гран , керівник відділу ERF з міжнародних відносин і розвитку персоналу . «Що є унікальним в цьому проекті — принаймні , з мого погляду — це той факт, що молитви транслюються по радіо для українських слухачів. Вони вселятимуть у їхні серця надію» — додає брат Торстен.
Християни в усіх куточках світу моляться про нашу державу, і українці можуть почути їхні молитви в ефірі ТрансСвітового Радіо. Молитви перекладаються в київській студії ТСР і транслюються на середніх хвилях, у вечірньому блоці передач. «Україна достатньо постраждала» — так заявив Європейський Євангельський Альянс. Однак ми відчуваємо Божу підтримку і любов завдяки молитвам наших християнських друзів з усіх країн світу.
Коли перекладаєш ці молитви, відчуваєш, що вони – надзвичайно щирі й теплі. Ще раз переконуєшся, що віруючі люди в різних куточках земної кулі перейнялися ситуацією в нашій державі, і це надзвичайно підбадьорює. Ми доклали всіх зусиль, щоб передати вам, шановні друзі, теплоту, щирість і любов наших братів і сестер з Африки та Азії, Європи та Америки. Сподіваємося, ви відчули любов віруючих з усього світу, чуючи їхні молитви по радіо. Слава Господу за всіх небайдужих людей, адже завдяки їм у наших серцях, незважаючи ні на що, поселяється надія…

Молитва Еммануель з Південної Африки:
Всемогутній Боже,
Я стою перед Тобою разом із моїми українськими братами та сестрами і прошу втрутитися в ситуацію, що склалася. Я благаю, о, мій Батьку, захисти народ, який Ти так любиш, від руйнації і болю. Я прошу, дай мудрості українській владі визначити правильний курс дій і піти правильним шляхом. Я молюся про те, щоб ти дав українським та російським християнам єдності, сили і благодаті твердо стояти перед обличчям небезпеки і страждань. Даруй Твоїм дітям сміливості, мужності та віри в розпал конфлікту свідчити про Твою правду і надію. Господи Боже Вседержителю, Ти суверенний і для Тебе немає нічого неможливого. Боже, доторкнися Своєю рукою до народу України і зціли Його. Дякую Тобі, Господи, що Ти чуєш мою молитву. Амінь.

«Бо дуже могутня ревна молитва праведного!». Якова 5:16.

comments powered by HyperComments

ПОДІБНІ ЗАПИСИ

0 23

0 33