ГОЛОВНА Вивчаємо Біблію разом Божа воля для одруження.

Божа воля для одруження.

 У сучасний період часу в християнстві ми змінили пріоритети. Ми поставили одруження на перше і найголовніше місце. Ми зробили це метою життя. Батьки страшенно переживають за те, щоб їхні діти бодай не залишилися незаміжніми і це хвилювання є настільки великим, що для досягнення поставленої мети, а саме одруження, ми згодні на те щоб переступити через заповіді Божі, через моральні принципи, через власні переконання.

 І ми помилково вважаємо що коли ми правдами і неправдами одружимо наших дітей, то вони будуть щасливі, а ми спокійні. Не буде так. Неможливо збудувати своє щастя на нехтуванні Божими заповідями. Просто неможливо. Благословенний шлюб це результат того, що напередодні шлюбу люди дотримувалися всього того що бажав від них Господь і були Йому вірними.

   Адам та Єва були однорідними, складалися з однакового тіла, вони мали одну природу, вони мали можливість стати одним тілом. Ось виявляється чим був захоплений Адам. Виявляється що в цьому виявляється Божа воля. Біблійні моделі одруження різноманітні. Вони не схожі одна на одну.

Наприклад: Щоб знайти дружину для свого сина Аврам послав слугу за багато кілометрів від рідної домівки. За Ісаака все вирішив слуга.

Яків одружився на дівчині яку покохав, але він чекав на неї сім років. У якій церкві таке б дозволили? Марія та Йосип були обручені ще задовго до того як відбулося їхнє весілля.Але у всіх цих випадках є одна спільна об’єднуюча риса: «До чужого ярма не впрягайтесь з невірними; бо що спільного між праведністю та беззаконням, або яка спільність у світла з темрявою?» (2 Кор.6:14) 

comments powered by HyperComments

ПОДІБНІ ЗАПИСИ